Székely miccs
Az igazán remek miccs népszerűségének titka a marha - és sertéshús különleges kombinációjában és az utánozhatatlan fűszerek varázsában rejlik. A miccs elkészítésének és fogyasztásának hagyománya szorosan kapcsolódik a nyárhoz, a szabadtéri grillezéshez és a fesztiválokhoz. A hétvégi kerti sütögetéstől kezdve az országszerte megrendezett ételvásárokon és fesztiválokon át a miccs mindig jelen van, és az ételek szerelmesei mindig nagyra értékelik. Tradicionális ízvilág, grillen a legfinomabb vagy vaslapon. Erdélyben főként mustárral és kenyérrel szokták fogyasztani.
Az igazán remek miccs népszerűségének titka a marha - és sertéshús különleges kombinációjában és az utánozhatatlan fűszerek varázsában rejlik. A miccs elkészítésének és fogyasztásának hagyománya szorosan kapcsolódik a nyárhoz, a szabadtéri grillezéshez és a fesztiválokhoz. A hétvégi kerti sütögetéstől kezdve az országszerte megrendezett ételvásárokon és fesztiválokon át a miccs mindig jelen van, és az ételek szerelmesei mindig nagyra értékelik. Tradicionális ízvilág, grillen a legfinomabb vagy vaslapon. Erdélyben főként mustárral és kenyérrel szokták fogyasztani.
Az igazán remek miccs népszerűségének titka a marha - és sertéshús különleges kombinációjában és az utánozhatatlan fűszerek varázsában rejlik. A miccs elkészítésének és fogyasztásának hagyománya szorosan kapcsolódik a nyárhoz, a szabadtéri grillezéshez és a fesztiválokhoz. A hétvégi kerti sütögetéstől kezdve az országszerte megrendezett ételvásárokon és fesztiválokon át a miccs mindig jelen van, és az ételek szerelmesei mindig nagyra értékelik. Tradicionális ízvilág, grillen a legfinomabb vagy vaslapon. Erdélyben főként mustárral és kenyérrel szokták fogyasztani.