Történetünk

A Bertis az 1990-es évek elején alakult Sepsiszentgyörgyön családi vállalkozásként, amely élelmiszeripari termékek forgalmazójaként indult. Az elmúlt évek alatt a húsiparban, élelmiszer-kereskedelemben működő cégcsoporttá növekedett amely széles körben ismert Székelyföldön.

Megbízható, elkötelezett csapatunk mára közel 1200 munkatársból áll. Cégcsoportunk azóta új, európai standardok szerint felszerelt és szervezett székhellyel, húsfeldolgozó üzemmel és hűtőraktárakkal bővült. Folyamatos beruházási politikánk hozzásegített ahhoz, hogy mára stabil, kiegyensúlyozott pénzügyi helyzetű, dinamikusan fejlődő cégcsoportként legyünk ismertek.

Üzleti partnereinkkel bizalmon és korrektségen alapuló, stabil kapcsolatot ápolunk.

Fő célkitűzésünk, hogy fogyasztóinknak jó minőségű, tradicionális receptek alapján készült termékeket biztosítsunk.

 

Termékeink

 

A hagyományos székely ízeket saját, kipróbált receptjeink szavatolják. Füstölt és nyers hústermékeink a füstölt csülkös bableves, a székelygulyás vagy a csülkös pirított káposzta legkedveltebb alapanyagai. A száraz Bertis szalámik és a füstölt kolbászok ízüknek és minőségüknek köszönhetően egyediek a piacon.

Az ízek változatossága és termékeink minősége tükrözi a munkatársaink odaadását, professzionalizmusát és tapasztalatát, valamint a tényt, hogy szeretettel készítik.

Kínálatunk a hagyományos székely termékek mellett a párizsit, a virslit, és a közismert miccset is tartalmazza. További termékeink felvágottak, füstölt húsok és más henteskülönlegességek.